AL VANAF € 4.50 VERZONDEN!

Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Enkele definities

Little Dream Cars Houten : Ondernemer
Besteller : Consument
Bezorger/pakketdienst : DHL

Uw bestelling

De bestelling is definitief naar betalen van het bestelde/gewenste artikel(en). Consument is zelf verantwoordelijk voor het juiste invoeren van gegevens omtrent de persoonsgegevens / post adres dan wel aflever adres. Mocht de consument na bestelling dan wel betaling toch een fout constateren in de gegevens is hij/zij zelf verantwoordelijk om de ondernemer spoedig op de hoogte te stellen. Het kan met verschillende communicatie middelen zoals e-mail, telefoon of Facebook. Ondernemer is niet meer verantwoordelijk van het verdere verloop van verzending zodra het pakket(je) is over gedragen aan de bezorger. Consument is zelf verantwoordelijk voor herstel, eveneens met de eventuele kosten die hier uit zouden kunnen voortvloeien.

Uw privacy

Gegevens van consument zullen gewaarborgd worden en zal dan ook niet aan derde verstrekt worden. Enige uitzondering zou kunnen zijn door middel van een gerechtelijk schrijven dan wel dwangbevel.

Uw bestelling

Ondernemer zal er alles aan doen om de bestelling goed te verpakken om zo schade, op welke manier dan ook, te verkomen die tijdens transport zou kunnen ontstaan. De ondernemer zal geen artikelen versturen die alvorens onverkoopbaar zijn dan wel met schade. Mits de ondernemer dit duidelijk heeft vermeld bij het artikel omschrijving. Vanaf het moment dat de bestelling, dan wel pakketje, aan de bezorger is overgedragen is de ondernemer niet meer verantwoordelijk van het verdere verloop tot met aankomst bij consument. Mocht de bestelling toch met enige schade, in welke vorm dan ook, zijn overgekomen bij consument dan dient hij/zij zelf de verantwoording te dragen om dit af te handelen dan wel contact op de te nemen met de bezorgdienst. De ondernemer is, en kan niet, aansprakelijk gesteld worden voor/van eventuele kosten die hier uit zou kunnen voortvloeien. Mocht er achter af, verwijtbare, fouten gemaakt zijn door de ondernemer dan nemen zij alle verantwoording op zich en de eventuele kosten die hieruit vloeien.

Uw bedenktijd

Consument heft wettelijk 2 weken bedenk tijd. Na deze 2 weken is de koop definitief en is de koop onomkeerbaar. Deze termijn gaat in zodra de bestelling is geplaatst. Mocht de consument niet tevreden zijn met het product, bij aflevering, zal de consument dit aan de ondernemer moeten laten weten. De ondernemer heeft een formulier die alvorens ingevuld dient te zijn door consument voordat het artikel(en) retour gestuurd mag worden. Ook is consument zelf verantwoordelijk voor het degelijk verpakken van de retourzending evenals de kosten. Na ontvangst van de retour gezonden artikel/bestelling zal de ondernemer controleren op enige schade, in welke vorm dan ook. Mocht het/de artikel(en) beschadigd blijken, dan wel onverkoopbaar zijn, zal de ondernemer aan de consument hierover inlichten even als het niet uitkeren van het betreffende/verschuldigde bedrag. Als het retour gezonden product in de juiste conditie is aangekomen en goed gekeurd door ondernemer dan zal het verschuldigde bedrag binnen 4 weken terug geboekt worden aan consument.

Uw levering

De ondernemer zal bij eerst volgende gelegenheid het pakketje inleveren bij het inleverpunt van de bezorger. Mits haalbaar zal dit geschieden voor 16:00 uur op dagen maandag tot en met vrijdag. Vanwege dit ingestelde tijdstip van bezorger zorgt er voor dat de bestelling van consument die volgende dag wordt bezorgd. Uitzondering zijn de maanden november en december, hierdoor kan de bestelling later dan verwacht bij consument aan komen. In het weekend geld het volgende. Mocht de consument een bestelling plaatsen op een vrijdag na 15:00 uur zal de/het pakketje op maandag ingeleverd gaan worden voor 16:00 uur bij het inlever punt. Als de consument een bestelling plaatst na 15:00 uur op vrijdag maar wenst deze in het weekend te ontvangen bied de ondernemer de mogelijk om de bestelling op te halen. Consument zal dit zelf en direct contact opnemen met de ondernemer om zo een planning te maken.

Uw prijzen

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs/artikel te leveren.